Bling Enzo 

Op internet en social media zijn er verschillende ‘shops’ waar je artikelen kunt laten maken en bestellen. Verschillende soorten, maten, kleuren en prijzen. En ja, welke kies je dan en waarom kies je voor die. Vanwege het aanbod? Vanwege de prijs? Of omdat je de persoon erachter persoonlijk kent? 

Ik kies vaak toch voor het aanbod en omdat ik iemand persoonlijk ken. Ik gun het die persoon dan ook meer. 
Zo kwam ik ook op de Facebook pagina en het Instagram profiel van Bling Enzo. De vrouw achter deze profielen ken ik persoonlijk en de gun factor is bij haar erg hoog. En daarbij komt ook nog eens dat ze mooie dingen maakt, dus ja, waarom zou ik niet iets bij haar bestellen.
Ik heb twee bestellingen bij haar geplaatst. Een armbandje voor mijn dochter en een sleutelhanger met de naam van mijn dochter en mama. Ter nagedachtenis aan mijn overleden moeder.
Op het profiel van Bling enzo had ik al een aantal voorbeelden gezien, dus ik had al wel een beetje in mijn hoofd wat voor een armbandje ik wilde voor mijn dochter. En na flink wat heen en weer mailen is er een prachtig armbandje ontstaan.
Op internet kwam ik toen sleutelhangers tegen met een naam. Dat vond ik ook erg leuk, maar ik had nog niet gezien dat Bling enzo dit had gemaakt. Dus de foto opgeslagen en via de mail verstuurd met de vraag of zij zoiets ook kon maken met de naam van mijn dochter en mama. Ook deze sleutelhangers worden prachtig. Van houten kralen, die groter zijn dan de kralen die worden gebruikt voor de armbandjes. Ze zijn nog niet helemaal af, maar ik weet zeker dat het resultaat prachtig zal zijn.
Dus ben je op zoek naar een mooi sieraad of een origineel cadeau, kijk dan eens op de Facebook of Instagram van Bling Enzo.
Advertenties

Een gedachte over “Bling Enzo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s